Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

odri.ucoz.ua

Вівторок, 18 грудня 2012, 13:43

Шкіль шукає у Чехії політичного притулку

Екс-нардеп, член ВО «Батьківщина» Андрій Шкіль зараз перебуває у Чехії і не виключає, що попросить там політичного притулку.

«Все залежить від України. Якщо події будуть розвиватися так, як вони розвиваються, то я не виключаю такої можливості», -  повідомив він у відповідь на питання про політичний притулок.

При цьому Шкіль зазначив, що політичні переслідування відносно нього ніколи не припинялися, а справу про події 9 березня 2001 року біля адміністрації президента під час акції «Україна без Кучми» досі не закрито.

Він також підтвердив, що в Україні заарештували частину його майна, проте повідомив, що йому невідомо, з чим це пов'язано.

 «Ніякої іншою діяльністю, крім політичної, я ніколи не займався», - сказав Шкіль.

Шкіль отримав в списку Об'єднаної опозиції «Батьківщина» на парламентських виборах 2012 року непрохідне 87-е місце.

У 2011 році Чехія надала політичний притулок екс-міністру економіки в уряді Тимошенко у 2007-2010 рр.. Богдану Данилишину, в січні 2012 - чоловіку екс-прем'єра Олександру Тимошенку.

Джерело: Дзеркало тижня 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.