Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 20 листопада 2020, 13:10

Козицький дозволив фірмі з Дніпра збудувати в Карпатах нову базу відпочинку

Максим Козицький

ТОВ "ЛЛ Девелопмент" збудує базу відпочинку на території села Гребенів.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1024/0/5-20 від 13 листопада 2020 року.

ТОВ "ЛЛ Девелопмент" дозволили збудувати на земельній ділянці, площею 3,04 га, що знаходиться на території Гребенівської сільської ради
Сколівського району, базу відпочинку.

"Надати ТОВ "ЛЛ Девелопмент" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, площею 3,0400 га, для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (для обслуговування бази відпочинку)" – йдеться у розпорядженні.

Однак, посилання на кадастрову карту щодо місцезнаходження цієї ділянки, у розпорядженні Козицького немає.

ТОВ "ЛЛ Девелопмент" має розробити технічну документацію із землеустрою цієї ділянки та подати на затвердження облдержадміністрації.

За даними порталу YouControl, ТОВ "ЛЛ Девелопмент" зареєстроване з 2016 року у Дніпрі, займається оптовою торгівлею металами та металевими рудами та надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власницею фірми є мешканка Дніпра Еліна Ніколіч. Розмір статутного капіталу підприємства становить 850 000 грн.

Нагадаємо, на початку вересня Львівська ОДА виділила для готелю "Древній град"лісову ділянку на території Мурованської сільради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.