Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

donbass.ua

Понеділок, 24 грудня 2012, 19:33

Безкоштовний інтернет запрацює у Бродівських бібліотеках

У середу, 26 грудня, у Бродівській центральній районній бібліотеці, районній бібліотеці для дітей м. Броди, Пониковицькій сільській бібліотеці-філії, Підкамінській селищній почнуть надавати послуги безкоштовного інтернету.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Відтепер мешканці м. Броди, смт. Підкамінь та села Пониковиця Бродівського району зможуть безкоштовно пройти курси комп’ютерної грамотності, надсилати і отримувати електронну пошту, спілкуватися у програмі «Skype», користуватися веб-ресурсами для пошуку роботи, покупки товарів, організації відпочинку, мати доступ до інформації органів влади і соціальних служб тощо», – зазначено у повідомленні.

Бродівські бібліотеки отримали комплекти комп’ютерного обладнання і підключення до інтернету після перемоги у конкурсі програми «Бібліоміст». Вони приєдналися до понад тисячі сучасних бібліотек, які вже надають послуги і реалізовують проекти розвитку місцевих громад на основі інформаційних технологій.

Нагадаємо, у грудні у Турківській центральній районній бібліотеці також мав розпочати роботу пункту публічного доступу до Інтернету.

У Львові також проводяться роботи з облаштування Wi-Fi трамваїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.