Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський облавтодор

Середа, 17 лютого 2021, 11:44

Депутати визнали незадовільною роботу Львівського облавтодору

Львівський облавтодор

Депутати Львівської облради визнали роботу ДП "Львівський облавтодор" незадовільною та рекомендували звільнити його керівника.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 16 лютого, на сесії Львівської обласної ради депутати визнали роботу ДП "Львівський облавтодор" незадовільною і звернулися до Державного агентства автомобільних доріг України щодо доцільності перебування на займаній посаді директора цього підприємста Тараса Ситника.

Зокрема, це рішення депутати прийняли пфсля того, як заслухали звіт директора департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Ореста Шуліковського щодо ситуації на дорогах у Львівській області.

За його словами, станом на 16 лютого через негоду ситуація на дорогах області залишається складною, не забезпечений доїзд до 28 населених пунктів. 

"Найбільша проблема з ДП "Львівський облавтодор", який подається на тендери і до Служби автомобільних доріг Львівщини, і до департаменту. Показує одну і ту ж техніку, яку скеровує почергово на дороги державного та місцевого значення. Внаслідок чого до населених пунктів скеровують техніки недостатньо. Ми доручили ДП "Львівський облавтодор" залучати додаткову техніку і наголосили, що проведемо оплату цих робіт. Минулого тижня департамент скерував 15 приписів ДП "Львівоблавтодор" за неналежне виконання робіт з очищення доріг", – зазначив Орест Шуліковський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.