Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

призовна кампанія

Вівторок, 30 березня 2021, 11:17

У квітні на Львівщині стартує весняна призовна кампанія

призовна кампанія

Протягом квітня-червня в області на службу планують призвати 655 осіб.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Під час весняного призову, який проходитиме протягом квітня-червня, до проходження військової служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях у області призиватимуть юнаків віком від 18 до 27 років.

Загалом до війська заплановано призвати 655 осіб: 286 осіб – Збройні Сили України; 224 осіб – Національна гвардія України; 25 осіб – Державна служба спеціального транспорту; 120 осіб – Державна прикордонна служба України.

Для призовників передбачено тестування методом ІФА для виявлення антитіл на Covid-19 в опорних поліклініках Золочева, Червонограда, Стрия, Новояворівська та Львова. Після тестування призовників відправлятимуть до обласного збірного пункту у Львові.

Обласний збірний пункт забезпечили засобами для дезінфекції, члени медичних комісій та призовники отримають засоби індивідуального захисту. Разом з ДСНС проводитимуть щоденні заходи щодо дезінфекції приміщень.

Після прибуття в навчальні центри або у військові частини призовники проходитимуть двотижневу обсервацію.

Термін проходження строкової служби для осіб з вищою освітою – рік, без вищої освіти – півтора року.

Для отримання відстрочки потрібно з’явитись у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки та надати відповідні документи.

Нагадаємо, Варіанти раніше повідомляли, що під час весняного призову на Львівщині планують набрати більше 650 призовників.

Торік на Львівщині призупинили весняний призов на час карантину. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.