Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

призовна кампанія

Середа, 18 березня 2020, 15:35

На Львівщині на час карантину призупинили призовну кампанію

призовна кампанія

В Україні призупинили весняний призов на службу в ЗСУ на час карантину через коронавірус.

Про це повідомив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"На час дії карантину призупинено заходи призову громадян на строкову військову службу, пов’язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів, – до окремого розпорядження. Натомість військові комісаріати Львівщини продовжують роботу з військово-обліковими документами із суворим дотриманням проти епідеміологічних заходів" – написав Олександр Тіщенко.

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. 

Станом на ранок, 18 березня, у Львові 24 людини госпіталізували з підозрою на коронавірус. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.