Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   П'ятниця, 9 квітня 2021, 17:30

Цимбалюк про подолання бідності в Україні

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк розповів про подолання бідності в Україні.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Серед цілей сталого розвитку ООН до 2030 року є завдання перед урядами країн – скорочення бідності не менш, ніж удвічі, і зрозуміло, що Україна, яка за статусом є соціальною державою, має показати приклад у вирішенні цієї актуальної проблеми.

Уряд і парламент України фактично відійшли від розроблення і затвердження Державних програм економічного і соціального розвитку як комплексних документів, перейшовши до затвердження Програм своєї діяльності і Державного бюджету на рік.

Зокрема, у 2016 року була схвалена Стратегія подолання бідності і щорічні заходи по її реалізації, але по факту ми маємо на сьогодні колосальну бідність в Україні, більше третини населення перебуває за межею бідності і процес зубожіння під час поширення пандемії COVID-19 виріс.

Стратегія була розрахована до 2020 року, а нова – відсутня. І вона має базуватись на трудовій, а не на соціально-дотаційній основі, із завданням щодо підвищення пенсій до рівня прожиткового мінімуму» – наголосив Цимбалюк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.