Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Вівторок, 17 серпня 2021, 14:59

У Львові на земельних торгах продали п'ять земельних ділянок

Львів

На земельних торгах у формі аукціону продали п'ять земельних ділянок у Львові за понад 87 млн грн.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 17 серпня, у Львівській міській раді відбулись земельні торги у формі аукціону із продажу у власність п'яти земельних ділянок. Їх вдалось реалізувати за 87,2 млн грн.

"Це четверті земельні торги цього року. Загалом Львівською міською радою було запропоновано до продажу 6 земельних ділянок, але по факту було зареєстровано учасників на 5 земельних ділянок.

Сума від продажу земельних ділянок становить 87 млн 205 тис грн до міського бюджету. Кошти мають надійти до кінця тижня до міської казни. Це найбільша сума, яка залучена цьогоріч від земельних торгів. Конкуренція була по всіх земельних ділянках" − повідомив заступник начальника управління − начальник відділу ринку землі Олег Ковалишин.

Зазначимо, цільве призначення усіх реалізованих ділянок − землі житлової та громадської забудови (для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку), зокрема:

- вул. Пилипа Орлика – проектована вулиця VII – проектована вулиця І, площею 1,2467 га за 31 285 064 грн;

- вул. Пилипа Орлика – проектована вулиці VII – проектована вулиця І, площею 0,3500 га за 14 505 798 грн;

- вул. Джона Ленона (біля будинку №39), площею 0,1265 га за 5 320 185 грн;

- територія Збоїща вул. Пилипа Орлика – проектована вулиця VII – проектована вулиці І (ділянка №3), площею 0,9852 га за 25 311 906 грн;

- вул. Трускавецькій – вул. Академіка Я. Підстригача (Б) за 10 782 153 грн;

Натомість земельні торги із продажу у власність земельної ділянки по вул. Роксоляни (1-11) не відбулись через відсутність зареєстрованих учасників.

Нагадаємо, у червні у Львові на земельних торгах продали дві ділянки на вулиці Роксоляни за понад 1,8 млн грн, а у травні продали земельну ділянку на вул. Роксоляни за майже 30 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.