Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Форум медичного та оздоровчого туризму

loda.gov.ua

П'ятниця, 24 вересня 2021, 17:55

Туристи Козицького витратили на променад у Кривецького 600 тисяч гривень

Форум медичного та оздоровчого туризму

Управління туризму та курортів Львівської ОДА провело Міжнародний форум медичного та оздоровчого туризму в Edem Resort Medical&Spa за 613 тисяч гривень.

Про це повідомило управління туризму та курортів Львівської ОДА у відповідь на запит Варіантів.

Минулої п'ятниці, 17 вересня, управління туризму та курортів Львівської обласної державноі адміністрації провело Міжнародний форум медичного та оздоровчого туризму загальною вартістю 613 тис. грн.

На проведення форуму виділили 270 тис. грн з обласного бюджету Львівської області, а 343 тис. грн − фінансовий внесок партнерів Edem Resort Medical & Spa, Innovo, Львівського кластера медичного туризму, ТАОR Карпати та Flynas. 

На форумі презентували промоційний відеоролик, що розкриває потенціал Львівщини та демонструє можливості оздоровлення, реабілітації та медичних послуг за 49 тис грн з обласного бюджету. Ролик виготовив ФОП Олександр Кулик.

За даними аналітичної системи YouControl, Олександр Кулик зареєстрований як фізична особа-підприємець у Львові з 2017 року, основний вид діяльності − виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.

У 2021 році Олександр Кулик вже уклав один договір з управлінням туризму та курортів Львівської ОДА на створення короткого інформаційного сюжету "В дорогу з Франком. Мандруймо Львівщиною" за 5 800 грн. А у 2020 році Олександр Кулик уклав з управлінням туризму договір на створення промоційного відеоролика "Де мої туристи?" за 38 800 грн.

Також з обласного бюджету Львівщини витратили 1900 грн на проживання та сніданок генерального директора авіакомпанії Flynas Джаміна Абдулазіза.

Зазначимо, 21 вересня, після того як Варіанти надіслали запит, в Prozoro опублікували закупівлі, які провело управління туризму та курортів Львівської ОДА для Міжнародного форуму медичного та оздоровчого туризму.

Зокрема, за 1 500 грн закупили одну послугу з проживання у готельному комплексі "Таурус" (ТОВ "Готельний комплекс "Таурус"). А за 7 600 грн − одну послугу з проживання у готельно-палацово-парковому комплексі "Edem Resort Medical & Spa" та ще одне проживання в Едемі за 20 900 грн (ФОП Роман Білеський).

Натомість на виготовлення короткого інформаційного сюжету витратили 5 000 грн (ФОП Андрій Стухляк).

Послуги з забезпечення синхронного та послідовного перекладу англійською мовою для учасників Міжнародного форуму медичного та оздоровчого туризму коштували 15 675 грн з обласного бюджету Львівської області (ТОВ "Перекладацький центр "Галерея мов"). А на послуги з забезпечення синхронного перекладу та технічного обладнання витратили 24 200 грн (ФОП Олександр Поляков).

Також придбали 151 бейдж (16 грн/шт), 150 шнурків до бейджів (34 грн/шт) та 1000 візитних карток (0,9 грн/шт) загальною вартістю 8 416 грн та послуги дизайну, а саме бейджів з програмою, заставки слайдів на екран та заставки для панельних дискусій обійшлись за 6 680 грн у ФОП Наталія Фуглевич.

Нагадаємо, для проведення ХХ Міжнародного економічного форуму Львівська ОДА уклала з ТОВ "Дипломат сервіс плюс" договір на послуги з організації та проведення вартістю майже 980 тис грн.

Варіанти писали про ХХ Міжнародний економічний форум у статті "Пірати з ХХ століття".

Додамо, у квітні готелю Edem resort Medical and Spa вперше присвоїли категорію "5 зірок". Власником готельно-відпочинкового комплексу Edem Resort&Spa є колишній народний депутат та основний фінансист ВО "Свобода" Ігор Кривецький.

У листопаді 2019 року Кривецький офіційно переписав на свою фірму ТОВ "Узлісся" 65,5 га землі, що утворена з паїв, площею 2 га, які сільська рада Стрілок надала учасникам АТО та місцевим мешканцям для ведення сільського господарства ще у 2017 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.