Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Стрий

drymba.com

П'ятниця, 3 грудня 2021, 16:15

Стрийська міськрада витратить 250 тис. грн на розробку туристичного логотипа

Стрий

Стрийська міська рада до кінця 2021 року витратить 250 тис. грн на розробку туристичного визначення логотипу, гасла та брендбуку громади. 

Про це зазначено у новій редакції Програми розвитку туризму та промоції Стрийської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, ухваленій міськрадою 2 грудня. 

Визначення логотип, гасла та брендбуку передбачає: проведення досліджень щодо майбутнього логотипу, презентацію результатів; розробку логотипу та гасла; створення сутності бренду на основі ключових магнітів; оформлення брендбуку, формування та передачу архіву робочих матеріалів; розробку фірмової стилістики на основі сувенірної, поліграфічної продукції, брендування різних матеріалів, передачу усіх напрацьованих матеріалів. 

Загалом на реалізацію програми у 2021 році міськрада виділила 497 тис. грн. З цієї суми на придбання 12 інформаційних щитів із туристичною інформацією виділено 74 тис. грн, а на виготовлення та придбання промоційної продукції: путівники туриста, рекламні брошури, флаєра та картографічні матеріали – 83 тис. грн. 

До 2025 року на фінансування програми загалом буде виділено 1 млн 312 тис. грн.За ці кошти у 2022-2025 рр. планується:ознакувати вулиці та важливі туристичні об’єкти (100 тис. грн),  трасувати та ознакувати туристичні  шляхи (250 тис. грн), придбати конструкції для облаштування велосипедних майданчиків (50 тис. грн), придбати автономні LED світильників, що працюють на сонячних батареях, для підсвітки туристичних об’єктів (25 тис. грн). 

Заступник міського голови Андрій Стасів, представляючи програму депутатам, наголосив на тому, що 1 млн 312 тис. грн  – це незначні кошти. 

"Коротко скажу, в рамках програми будуть виділені невеликі кошти, щоб  ми отримали  якісну туристичну мапу Стрийської громади. Це рішення було обговорено на депутатських комісіях, заперечень не було. Прошу підтримати", –  сказав він.  

Депутати підтримали програму без обговорення.  

Нагадаємо, нещодавно Стрийська міська рада звернулась до Служби автомобільних доріг (САД) щодо внесення будівництва надземних пішохідних переходів на дамбу річки Стрий до плану дорожніх робіт на 2022 рік.

Новина  створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст статті не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.