Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гримак

Четвер, 23 грудня 2021, 17:10

На утримання Львівської облради виділили 68 мільйонів

Ірина Гримак

Депутати виділили понад 68 мільйонів гривень на утримання Львівської обласної ради.

Сьогодні, 23 грудня, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили кошторис видатків на утримання Львівської обласної ради та її виконавчого апарату на 2022 рік.

"За" проголосували 55 депутатів.

Зокрема, утримання обласної ради та її виконавчого апарату у 2022 році обійдеться у 68,2 млн грн з бюджету Львівщини.

З цих коштів на зарплати працівникам обласної ради передбачено 49,9 млн грн, на матеріали, обладнання та інвентар – 900 тис. грн, на відрядження – 480 тис. грн, а нарахування на оплату праці становитиме 10,9 млн грн. 

Крім цього, оплату за прибирання й охорону приміщень Львівської облради, послуги з автотранспортного обслуговування здійснюватиме управління майном спільної власності облради.

Зазначимо, не голосували за це рішення через конфлікт інтересів голова Львівської облради Ірина Гримак, її заступники Юрій Холод та Євген Гірник, а також голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської облради Володимир Квурт.

Нагадаємо, у квітні цього року Львівська облрада збільшила чисельність виконавчого апарату облради на 10 осіб – з 68 до 78.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.