Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель

П'ятниця, 25 лютого 2022, 16:33

Готельєрів закликають розмістити у своїх готелях евакуйованих українців

готель

Державне агентство розвитку туризму закликало готельєрів розмістити у своїх готелях евакуйованих українців.

Про це повідомила пресслужба Державного агентства розвитку туризму.

Державне агентство розвитку туризму України закликало туристичні департаменти у регіонах та представників галузі гостинності надати прихисток для евакуйованих українців.

"Наразі тисячі евакуйованих людей шукають прихістку, і ви ті, хто може його надати. Приєднуйтесь до програми "Прихисток − прихисти своїх": https://prykhystok.in.ua/" − йдеться у повідомлені.

Агентство пропонує компаніям, які мають приміщення для розміщення людей (готелі, хостели, садиби, апартаменти), залишати оголошення на зазначеному сайті.

Нагадаємо, створили чат-бот для комунікації між жителями Львівщини, які можуть надати прихисток, та вимушеними переселенцями з інших областей.

Зазначимо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію, а аеропорт Львова скасував всі рейси.

Поліція Львівщини працює у посиленому режимі. Вулиці Львова патрулюють правоохоронці з собаками.

Станом на сьогодні до територіальної оборони у Львівській області записалися 3 500 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.