Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 25 лютого 2022, 15:05

Для допомоги переселенцям на Львівщині створили чат-бот

Львів

Чат-бот створили для комунікації між жителями Львівщини, які можуть надати прихисток, та вимушеними переселенцями з інших областей.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

На Львівщині запускають чат-бот для допомоги переселенцям з інших областей. Цей чат-бот створили, щоб жителі Львівщини, які можуть дати прихисток вимушеним переселенцям з інших областей, швидше сконтактувалися з тими, хто потребує такої допомоги.

"Чат-бот допоможе внутрішньо переміщеним особам напряму контактувати з власниками житла, які готові їх прийняти. Прошу всіх, у кого є можливість надати прихисток нашим землякам, заповнити форму: коротко напишіть про себе, населений пункт та скількох людей можете прийняти" − зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Посилання:

Facebook: https://www.messenger.com/t/103730282258249
Telegram: https://t.me/shelter_for_ukrainians_bot

Зазначимо, всі зібрані дані видалять після завершення воєнного стану.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію, а аеропорт Львова скасував всі рейси.

Поліція Львівщини працює у посиленому режимі. Вулиці Львова патрулюють правоохоронці з собаками.

Станом на сьогодні до територіальної оборони у Львівській області записалися 3 500 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.