Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 20 квітня 2022, 10:22

Львів опинився на другому місці у рейтингу прозорості 100 українських міст

Львів

У рейтингах прозорості та підзвітності українських міст 2021 року Львів опинився у першій п'ятірці.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

За даними дослідження за 2021 рік, яке презентувала команда Transparent cities/Прозорі міста, Львів здобув друге місце у рейтингу прозорості з-поміж 100 українських міст та четверте місце – у рейтингу підзвітності, де розглянули 50 міст.

"Місто-лідер обох рейтингів у 2021 році – Маріуполь (91 бал). На другому місці Львів, який отримав 85,49 бала.

Високий рейтинг демонструє, що місто ухвалює важливі рішення щодо публікації даних, бюджету, електронної демократії, стратегій розвитку та регуляторної політики. А головне, окрім вимог закону, Львів створює додаткові послуги та сервіси для мешканців" – наголосили у КУ Інститут міста.

Нагадаємо, у лютому міжнародне агентство Fitch знизило кредитний рейтинг Львова, а у вересні 2021 року у масштабному рейтингу українських міст за якістю життя Львів опинився на 10 місці.

Додамо, у квітні Львівська міськрада вирішила не оприлюднювати зарплат Андрія Садового та його заступників до закінчення війни в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.