Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Яворівська міська рада

Понеділок, 4 липня 2022, 16:22

Яворівська громада хоче будувати залізничну колію до польського кордону

Яворівська міська рада

Яворівська громада хоче розпочати будівництво залізничної колії до кордону з Польщею.

Заступниця Яворівського міського голови Катерина Михасяк заявила, що Яворівська громада має необхідний потенціал для будівництва залізничної колії до кордону з Польщею.

Про це повідомила пресслужба Яворівської міської ради.

Про це йшлося на зустрічі представників Яворівської міськради та гміни Любачів (Ресспубліка Польща) щодо розвитку міжнародного залізничного сполучення, яка відбулась наприкінці червня у МПП "Грушів-Будомєж".

Яворівська громада планує також  будівництво індустріального парку, через який проходить залізнична колія, і, який слугуватиме перевантажувальним пунктом товарів до країн Європи.

Проект індустріально парку та залізниці покликаний частково розв'язати проблему логістики для всієї України та посилить продовольчу безпеку як Польщі, так і інших країн Європи.

Нагадаємо, на території у понад 60 гектарів поблизу Яворова планують розмістити індустріальний парк з бізнес-центром, логістичним комплексом та заводами. Концепція індустріального парку раніше не передбачала будівництво залізничної колії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.