Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

самобуд на вул. Опришківській, 2

Фб Зубача

Середа, 27 липня 2022, 16:32

Суд постановив демонтувати самобуд на Опришківській

самобуд на вул. Опришківській, 2

Суд прийняв рішення знести незаконне будівництво на вул. Опришківській, 2 у Львові.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівський окружний адміністративний суд повністю задовольнив позов міської інспекції ДАБК щодо демонтажу 2-поверхової будівлі на вул. Опришківській, 2.

"Ця "будівельна" історія тягнулася більш ніж два роки. А розпочалося все з того, що одна підприємниця вирішила на міській землі звести будівлю – без жодного затвердженого проекту. Очевидно, що на вул. Опришківську завітала міська Інспекція держархбудконтролю з перевіркою. Як результат – складені приписи про усунення порушень, штраф. Підприємниця нічого не оскаржувала, штраф сплатила, але будови не зупинила та продовжила роботи на рівні перекриття другого поверху.

І знову перевірки, знову приписи за порушення вимог у сфері містобудівної діяльності – і врешті позов до суду. І от маємо рішення – позов міської ДАБК задовольнити повністю" – написав Любомир Зубач.

Він додав, що будівлю зводили під комерцію без передбаченої житлової площі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.