Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проект

візуалізація

П'ятниця, 8 березня 2024, 11:25

Біля супермаркету "Метро 2" у Львові збудують новий медичний центр

проект

Будівля знаходиться між пологовим відділенням перинатального центру та торговим центром "Метро 2"

Сьогодні, 8 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно з документами, на вул.Джорджа Вашингтона 8 у Львові збудують медичний центр.

"Будівля знаходиться між пологовим відділенням та торговим центром "Метро" на різних ділянках. Проект коригувався, проходив погодження авіаслужб та отримав відповідну висоту" – пояснили в управлінні.

Крім цього, розробники проекту доопрацювали цокольне приміщення, з метою  облаштування там укриття, а також забрали нависаючу конструкцію.

Нагадаємо, у 2019 році Львівська міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона багатоповерховий офісний центр з підземним паркінгом та автостоянками. А також будівництво біля супермаркету "Метро 2" 9-поверхову новобудову.

А у 2018 році Львівська міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона 4 багатоповерхівок, підземний паркінг і облаштувати нову смугу руху для громадського транспорту.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.