Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Довга, 30-А

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 травня 2019, 15:20

Біля супермаркету "Метро 2" у Львові зведуть 9-поверхову новобудову

вулиця Довга, 30-А

Львівська міськрада дозволила збудувати багатоповерхівку з підземним паркінгом на вулиці Довгій, 30-А.

Сьогодні, 10 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ОСББ "Довга 30А" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом зі знесенням існуючих будівель на вул. Довгій, 30-А.

Будинок збудують одразу біля супермаркету "Метро 2" на вулиці Джорджа Вашингтона на земельній ділянці площею 0,2646 га, яка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 35%.

У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі не повинна перевищувати 33,10 м. Існуючі будівлі на вулиці Довгій 30-А знесуть, а на їхньому місці побудують 9-поверховий будинку з вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Сихівського району.

Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови – 820 люд./га.

Нагадаємо, сьогодні виконком Львівської міської ради дозволив у збудувати на вулиці Смаль-Стоцького 13, біля "Скрині" новий Медичний центр Святої Параскеви" з підземним паркінгом.

А також міськрада дозволила ЛК АТП №1 збудувати нову автобусну базу з приміщеннями ремонту автобусів на вулиці Вернадського, біля Стрийського автовокзалу у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.