Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Четвер, 1 грудня 2022, 14:03

Козицький виписав громадянці Савичук лісову ділянку біля села Річки

Максим Козицький

Соломія Савичук отримає для рекреаційних цілей лісову ділянку поблизу села Річки, загальною площею 0,6 га.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 595/0/5-22ВА від 18 листопада 2021 року.

Соломія Савичук отримає в оренду терміном на 15 років лісову ділянку поблизу села Річки на території Рава-Руської ОТГ, площею 0,6 га, що входить до Рава-Руського лісового господарства, для рекреаційних цілей.

"Виділити Савичук Соломії Анатоліївні у довгострокове тимчасове платне користування лісову ділянку площею 0,6 га, розташовану в кварталі 51 виділи 7,20 Річківського лісництва ДП "Рава-Руське лісове господарство", терміном на 15 років для рекреаційних цілей" – йдеться у розпорядженні.

У документі зазначено, що Рава-Руський лісгосп має забезпечити укладення договору на користування лісами з Соломією Савичук.

Додамо, у жовтні цього року Трускавецькому заводу мінеральних вод виділили лісові ділянки на Дрогобиччині для облаштування нових свердловин, змінивши їхнє цільове призначення на землі промисловості.

Також у січні 2022 року готельно-курортна компанія отримала для рекреаційних цілей 18 лісових ділянок поблизу Дрогобича, загальною площею у 5,5 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.