Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Х. Процак

Четвер, 29 грудня 2022, 15:12

Садовий рекламуватиме на Ратуші успіхи анонімних алкоголіків та наркоманів

Андрій Садовий

Виконком затвердив перелік соціальної реклами, яку розмістять на рекламних площах у Львові у 2023 році.

Вчора, 28 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціальної реклами, яка експонуватиметься у Львівській міській територіальній громаді у 2023 році.

Згідно з документом, впродовж 2023 року на території Львівської громади розмістять 55 одиниць соціальної реклами на 1015 рекламних площинах:

- розміром 1,2 м х 1,8 м – 500 площин;

- розміром 6 м х 3 м – 500 площин;

- розміром 3,2 м х 2,3 м – 15 площин.

Ініціаторами цієї соціальної реклами є департаменти й управління Львівської міськради, громадські та благодійні організації, музеї, Львівська галерея мистецтв та військова частина.

Зокрема, у травні департамент "Адміністрація міського голови" розмістить соціальну рекламу до Дня Львова, а у червні-серпні – до Дня Конституції та Дня Незалежності. Натомість впродовж всього року у місті експонуватиметься  соціальна реклама щодо промоції Львова.

Крім запланованих 53 одиниць соціальної реклами, до переліку додали ще 2 пропозиції – соціальна реклама на тематику у сфері повноважень Державної міграційної служби і соціальна реклама, пов'язана із військовими.

Також виконком звільнив від сплати за тимчасове користування рекламними площинами, які перебувають у комунальній власності, рекламорозповсюджувачів, що надають міськраді місця для розміщення соціальної реклами.

Управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міськради має визначати тривалість проведення рекламних кампаній соціальних програм та погоджувати дизайн макетів, визначати їх відповідність визначенню соціальної реклами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.