Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропостачання

П'ятниця, 27 січня 2023, 15:30

На Львівщині 31 січня діятимуть планові вимкнення світла

електропостачання

31 січня енергетики не проводитимуть в області заміри максимального споживання електроенергії.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

У вівторок, 31 січня, на території Львівської області енергетики не проводитимуть заміри максимального споживання електроенергії в області, тому у цей день діятимуть графіки вимкнення електроенергії.

"Впродовж доби, 31 січня, на Львівщині продовжать застосовувати планові графіки відключення електроенергії. Контрольні заміри максимального споживання електроенергії в області 31 січня не проводитимуть" – заявив заступник керівника Дрогобицького району електромереж Василь Дмитрик.

За його словами, про дату проведення режимних замірів споживання Львівщиною електроенергії, за вказівкою Міністерства енергетики, повідомлять додатково.

Зазначимо, раніше 31 січня на Львівщині планували провести заміри максимального споживання електроенергії.

Нагадаємо, з 2 грудня 2022 року на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачає подачу світла лише 8 годин на добу.

Також з 20 січня у телеграм-каналах поширилася неправдива інформація про оновлення графіків відключення електроенергії на Львівщині та нові правила відключень, які триватимуть по 6 годин на добу. У "Львівобленерго" перелічили ці групи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.