Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валентин Вольський

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 4 квітня 2023, 10:55

У Львові призначили нового керівника Залізничнетеплоенерго

Валентин Вольський

Директором ЛКП "Залізничнетеплоенерго" став Валентин Вольський.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Валентина Вольського, який до цього часу очолював ЛКП "Львівтеплоенерго", призначили директором ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

Досі обов’язки директора підприємства виконував головний інженер Віталій Камінський, а перед цим, з березня 2022 року директором ЛКП "Залізничнетеплоенерго" був Юрій Войсович, ексголова правління АТ "Львівгаз".

Зазначимо, ЛКП "Львівтеплоенерго" до цього часу очолював Валентин Вольський, якого у квітні 2019 року звільнили з посади очільника ЛМКП  "Львівводоканал" та призначили директором ЛКП "Львівтеплоенерго".

Вольський очолював ЛМКП "Львівводоканал" з квітня 2013 року. Раніше він працював головним інженером ЛМКП "Львівводоканал", заступником головного інженера ТЕЦ-1 ЛМКП "Львівтеплоенерго" та головою правління ВАТ "Львівгаз".

Вольський у 1999 році закінчив Хмельницький технологічний університет "Поділля" за спеціальністю "Менеджмент у виробничій сфері", а у 2011 році – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

У 2020 році Валентин Вольський отримав 1,3 мільйона гривень доходу та купив дві квартири і гараж у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.