Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучені наркотики

dpsu.gov.ua

Понеділок, 26 червня 2023, 15:56

Двоє львів'ян організували схему постачання наркотиків до Польщі

вилучені наркотики

У Львові правоохоронці викрили місцевих мешканців, які організували міжнародний канал розповсюдження наркотиків.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці затримали двох львів'ян, віком 33 та 22 роки, які організували незаконний збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території Львова, а також налагодили міжнародний контрабандний канал постачання наркотиків до Польщі.

"Задокументували замах на контрабандне переміщення учасниками групи до Республіки Польща наркотичних засобів "метадон" та "бупренорфін" у великих розмірах, а також факти збуту ними наркотичних засобів та психотропних речовин наркозалежним громадянам у Львові.

Обидва зловмисники затримані. Старший – під час відправлення за кордон партії наркотиків, а молодший – після збуту заборонених речовин черговому "клієнту" – наголосили у поліції.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманих речовини, схожі на "метадон" та "амфетамін", частина яких були розфасовані, електронні ваги, чорнові записи та інші речові докази.

Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ та ч. 2 ст. 15 - ч. 2 ст. 305 (Замах на контрабанду наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) ККУ. 

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав затриманим запобіжні заходи – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.