Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська міська рада

ЛМР

Вівторок, 4 липня 2023, 09:26

У Львові демонтують турнікети на 11 вулицях

Львівська міська рада

Влада Львова напрацювала план демонтажу турнікетів на 11 вулицях, а замість них встановить обмежувачі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Загалом, планується прибрати понад 600 м турнікетного огородження до середини серпня. Більшість локацій, де огородження буде демонтовано, розташовані у центральній частині міста. Натомість, у цих місцях мають встановити обмежувачі, аби унеможливити стихійне паркування.

Локації, де доцільно демонтувати турнікетне огородження, визначають та опрацьовують разом фахівці міськради, районних адміністрацій та поліції. Кінцеве рішення приймає комісія з безпеки дорожнього руху.

Це не перший випадок, коли у Львові демонтують турнікетне огородження. Цьогріч у місті вже прибрали близько 30 м такого огородження на перехресті вулиць Мазепи-Тичини, а торік – орієнтовно 300 м на вул. Пасічній.

Метою таких заходів є поліпшення естетики міста, зручності руху пішоходів та велосипедистів, а також зменшення ризику травматизму учасників дорожнього руху. Турнікетне огородження залишається там, де воно необхідне для забезпечення безпеки, наприклад, біля дитячих закладів, місць з обмеженою оглядовістю, над підземними переходами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.