Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вулична огорожа

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 28 серпня 2023, 11:50

У Львові демонтують турнікети ще на п'яти вулицях міста

вулична огорожа

У місті розпочали демонтовувати вуличне огородження, яке не впливає на безпеку руху.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові демонтують турнікетні огородження на вул. Окуневського, 3, біля "Галицького перехрестя", на вул. Хмельницького – перехрестя з вул. Творчою, на вул. Пасічна, 9 та на вул. Пасічна – між вулицями Лисинецькою і Дж. Вашингтона.

Забрати вуличні паркани з цих місць мають у вересні.

Крім того, за рішенням міської комісії з безпеки дорожнього руху Львівської міськради, приберуть турнікети й з вул. Героїв УПА, 64 та з вул. Личаківської, що біля будинків №6 та №14. Однак, їх демонтують вже наступного року.

"На цих локаціях, для унеможливлення паркування, замість турнікетів потрібно буде встановлювати стовпці. Огородження, яке там зараз, в належному стані: відремонтоване, пофарбоване. Тому, аби зараз не витрачати додаткові кошти на стовпці, прийняли рішення залишити турнікети до весни. А вже тоді – не витрачати ресурси на їх фарбування та оновлення, а замінити на стовпці" – пояснив керівник управління вуличної інфраструктури Львівської міськради Павло Сирватка.

За його словами, огородження, яке забирають з вулиць, переважно вже не підлягає для повторного використання.

"Ці турнікети вже досить зношені, мають багатошарове покриття фарби та й виготовлені вони з не найміцнішого металу. Більшість з них вже не придатні для експлуатації" – додав Павло Сирватка.

Загалом, у цьому році у Львові уже демонтували понад 600 метрів вуличного огородження, яке не впливає на безпеку руху.

Нагадаємо, у травні цього року у Львівській міськраді вирішили демонтувати турнікетне огородження, яке не впливає на безпеку дорожнього руху, на близько 50 локаціях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.