Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт доріг на Львівщині

Четвер, 1 липня 2021, 10:40

Мешканці Забужжя вимагають організувати безпечний дорожній рух

ремонт доріг на Львівщині

Мешканці Забужжя звернулись до депутатів Кам'янка-Бузької міськради з вимогою організувати безпеку дорожнього руху в межах населеного пункту.

Про це повідомила пресслужба Кам'янка-Бузької територіальної громади.

У вівторок, 29 червня, під час позачергової сесії Кам’янка-Бузької міської ради мешканці села Забужжя озвучили вимогу організувати безпеку дорожнього руху в межах населеного пункту, зокрема:

 - влаштувати водовідведення з дороги С140801 "Кам'янка-Бузька − Руда-Сілецька" шляхом прокопування водовідвідних канав в межах населеного пункту;

- розчистити узбіччя дороги від дерево-чагарникової рослинності в межах населеного пункту;

- прочистити (при необхідності замінити) водовідвідну трубу під дорожнім покриттям даної дороги для перепуску водотоків по вул. Підлісній у с. Забужжя;

- встановити дорожні знаки обмеження швидкості руху транспортних засобів в населеному  пункті до 30 км/год;

- організувати контроль працівників Національної поліції  за дотриманням правил дорожнього руху у с. Забужжя;

- встановити дорожні дзеркала безпеки для розширення оглядовості водіям транспортних засобів і підвищення безпеки руху на небезпечних ділянках дороги , в яких обмежена видимість;

- провести зустріч мешканців з керівництвом Львівської ОДА, профільних департаментів, Національної поліції  з приводу визначення видів, обсягів та термінів проведення робіт з ремонту дороги С140801 "Кам'янка-Бузька − Руда-Сілецька".

Депутати Кам'янка-Бузької міськради, розглянувши вимоги мешканців села Забужжя, доручили Кам'янка-Бузькому міському голові Олегу Омеляну організувати 8 липня зустріч в селі Забужжя представників Львівської ОДА, департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА, Служби автомобільних доріг у Львівській області та Національної поліції з депутатами міської ради і представниками громад, які потерпають внаслідок аварії на дорозі Львів-Радехів-Луцьк, спричиненої обвалом моста, щодо видів, обсягів та термінів проведення робіт з ремонту цього моста та дороги Кам'янка-Бузька − Руда-Сілецька.

Нагадаємо, 3 травня на дорозі Львів-Луцьк у селі Гайок обвалився дорожній міст. У Службі автомобільних доріг Львівщини вважають, що руйнацію моста спричинила безвідповідальність водіїв, а поліція Львівщини натомість відкрила кримінальне провадження за статтею "службова недбалість". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.