Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Четвер, 1 червня 2023, 12:31

У Львові на одній з вулиць міста облаштують острівець безпеки та додаткову смугу руху

ремонтні роботи

На вул. Богданівській до кінця червня мають облаштувати острівець безпеки та додаткову смугу руху.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила облаштування у Львові на вул. Богданівській, на наявному переході біля вул. Ф.Вовка острівця безпеки, який покликаний стримувати водіїв від перевищення швидкості та зменшити аварійність на цій ділянці вулиці.

Також поблизу, на підйомі від вул. Дорога Кривчицька в напрямі до вул. Ф.Вовка, облаштують і додаткову смугу руху, довжиною близько 250 м.

Як наголосив керівник комунального відділу Личаківської РА Василь Паливода, острівець з’явиться на ділянці, де є ухил і поворот, і тут водії часто перевищують допустиму швидкість.

"Коли машини входять у той поворот, то швидкість руху там більш як 50 км\год. В зимовий період, або коли є дощ, то автомобіль виносить до центру дороги. І, відповідно, виникають аварійні ситуації. А острівець безпеки і відповідне ознакування дороги буде заздалегідь попереджати водіїв, що треба тиснути не на газ, а на гальма. Йдеться про напрямок руху зі сторони вул. Тракт Глинянський до вул. Пластової" – зазначив Василь Паливода.

Також на підйомі за допомогою розмітки облаштують додаткову, другу, смугу руху.

Виконати всі роботи мають до 30 червня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.