Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Фото Мирослава Голяка

Середа, 10 травня 2023, 12:28

Львів просить Львівську ОВА відновити рух на вулиці Винниченка

Львівська облрада

Львів'яни просять відновити транспортний рух повз будівлю Львівської ОВА на вул. Винниченка, 18.

Вчора, 9 травня, на порталі е-петицій Львівської міської ради Мирослав Голяк зареєстрував петицію з вимогою відкрити для руху транспорту ділянку на вул. Винниченка, 18 біля Львівської ОВА. 

"З введенням воєнного стану було перекрито рух автомобільного транспорту повз будинок Львівської обласної ради на вулиці Винниченка. Хоча це і неймовірно ускладнило рух на площі Митній та вулиці Підвальній – суспільством це було сприйнято з розумінням.

Зараз же, одначе, безпекова ситуація однозначно покращилася, що відобразилося на безпекових заходах: зменшено тривалість комендантської години, більшість блокпостів ліквідовано" – йдеться у петиції.

Автор петиції зазначив, що разом з поверненням мешканців до міста та відновленням економічної діяльності транспортна ситуація на площі Митній, особливо у пікові години, стала критичною і вимагає негайних рішень.

Саме тому він просить відновити транспортний рух повз будівлю Львівської ОВА.

Станом на сьогодні петиція зібрала 93 з 500 необхідних голосів, а до кінця збору підписів залишилось 89 днів.

Додамо, станом на 10 березня 2022 на території Львівської області встановили 544 блокпостів, однак потім їхню кількість зменшили.

Остаточно демонтаж залишків стихійних блокпостів на дорогах в області провели у листопаді 2022 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.