Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай у Львові

П'ятниця, 25 серпня 2023, 10:33

Поблизу ТРЦ Forum Lviv облаштували нову трамвайну зупинку

трамвай у Львові

На вул. Замарстинівській, 11, в напрямі центру міста, облаштували нову трамвайну зупинку "Під Дубом".

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові на вул. Замарстинівській, 11, в напрямі центру міста, з’явилася нова трамвайна зупинка "Під Дубом". Раніше з таким проханням до міськради звертались мешканці.

Як пояснили в управлінні вуличної інфраструктури Львівської міськради, нова зупинка буде зручною для мешканців та для тих, хто працює чи навчається у цьому районі, адже поруч – дві школи, також поблизу розташований ТЦ "Форум Львів".

"У протилежному напрямі, від центру міста, трамвайна зупинка на цій локації є давно, а навпроти – не було. Тобто, люди могли з центру приїхати сюди. А щоб повернутися – їм вже доводилось долати значну відстань до котроїсь із раніше найближчих зупинок навпроти: до перехрестя з вул. Гайдамацькою або до пл. Старий Ринок. Загальна відстань між ними складає близько 700 м. Для центральної частини міста така відстань є значною" – зазначив керівник управління вуличної інфраструктури Львівської міськради Павло Сирватка.

При облаштуванні зупинки жодні дорожні роботи не проводили.

Зазначимо, на цій лінії курсують трамвайні маршрути №6 та №9.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.