Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стадіон імені Євгена Смука

javoriv-rda.gov.ua

Понеділок, 17 липня 2023, 10:13

У Яворові відкрили оновлений стадіон вартістю понад 30 мільйонів гривень

стадіон імені Євгена Смука

У Яворові відкрили стадіон імені Євгена Смука, який розрахований на 935 глядачів.

Про це повідомила пресслужба Яворівської РВА.

Вчора, 16 липня, у Яворові відкрили оновлений стадіон імені Євгена Смука, ремонт якого розпочали ще у 2021 році.

Загальна кошторисна вартість будівництва склала понад 32,6 млн грн, з них 7 млн грн – кошти ДФРР; 1 млн грн – субвенція з державного бюджету та 24,6 млн грн – кошти з бюджету Яворівської міської ради.

Після ремонту, окрім стандартного футбольного поля з легкоатлетичними біговими доріжками та секторами, на стадіоні облаштували: сучасний волейбольно-баскетбольний майданчик з поліуретанового покриття, два мініфутбольні майданчики зі штучної трави, велике тренувальне поле з натуральної трави, адміністративні та господарські приміщення, роздягалки, тренажерний майданчик, трибуни на 935 глядачів.

Відкриття стадіону пов'язали до Дня міста Яворова та відзначили футбольним матчем між Національною збірною України з футболу серед ветеранів та збірною ветеранів "Яворів". 

Додамо, міський стадіон спорудили на початку 60-х років. Назвали на честь уродженця Яворова, провідника ОУН-УПА Євгенія Смука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.