Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда цигарок

Львівська митниця

Середа, 19 липня 2023, 14:30

У Шегинях виявили контрабанду понад 500 пачок цигарок

контрабанда цигарок

Мешканець Львівщини намагався незаконно перемістити через кордон 550 пачок цигарок.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Шегині – Медика" митники зупинили водія мікроавтобуса  Volkswagen Crafter під керуванням 37-річного мешканця Львівщини, який перевозив контрабанду тютюнових виробів.

"На підставі аналізу та оцінки ризиків працівники митниці вивели автомобіль із загального потоку і направили в бокс поглибленого огляду. Згодом, у конструктивних порожнинах авто було виявлено спеціальне сховище, де знаходилось 11 тисяч штук сигарет в пачках без акцизних марок" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом львівські митники склали адмінпротокол, відповідно до ч. 1 ст. 483 (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) МКУ. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100% вартості товарів з конфіскацією предметів правопорушення та транспортних засобів, що використовувалися для їх переміщення.

Мікроавтобус і тютюнові вироби вилучили, їхню вартість встановлюють.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.