Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський офіс у Брюсселі

Фб Андрій Садового

Середа, 26 липня 2023, 12:45

Роботу Львівського офісу у Брюсселі не фінансуватимуть з бюджету Львова

Львівський офіс у Брюсселі

Львівський офіс у Брюсселі не матиме власного штату, а приміщення для нього безплатно виділив Європейський Комітет регіонів.

Про це повідомила Львівська міська рада у відповідь на запит Варіантів.

Львівська міськрада не планує виділяти кошти з міського бюджету на утримання та роботу Львівського офісу у столиці Бельгії Брюсселі.

У міськраді пояснили, що приміщення для офісу місту безплатно надав Європейський Комітет регіонів й у нього не буде свого штату працівників.

"На утримання та роботу Львівського офісу у Брюсселі з міського бюджету коштів не виділялося. Місце для роботи було на безоплатній основі надано місту Львову Європейським Комітетом регіонів. Працівників офісу не передбачено, відповідно і зарплат" – йдеться у відповіді на запит.

Львівський офіс у Брюсселі міськрада планує використати для розбудови партнерства українських міст із містами Європейського Союзу.

Нагадаємо, Львівський офіс у Брюсселі відкрили 4 травня, його координатором стала керівниця управління міжнародних відносин у Львівській міській раді Тетяна Хабібрахманова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.