Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

clubknyaz.com

П'ятниця, 1 березня 2013, 14:46

Нардеп Михальчишин очолить "хрестовий похід" опозиції проти Садового

Народний депутат, член фракції ВО «Свобода»  Юрій Михальчишин очолить тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань перевірки діяльності виконавчих органів Львівської міської ради та розслідування фактів незаконного впровадження транспортної мережі у місті Львові, фактів нецільового використання грантових коштів Європейського банку реконструкції та розвитку під час здійснення фінансово-господарських операцій посадовими особами Львівської міської ради.

Про це йдеться у проекті постанови про створення тимчасової комісії. 

Проектом також пропонується обрати заступником голови комісії Романа Ілика від ВО «Батьківщина».

До складу комісії, яка загалом складатиметься з 6 народних депутатів, також пропонується включити нардепа Романа Чернегу від УДАРУ.

Натомість в проекті постанови не вказані прізвища депутатів – кандидатів на включення до складу в комісію від КПУ (1 член) та Партії регіонів (2 члени).

Нагадаємо, народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Мохник зареєстрував у Верховній Раді законопроект про створення тимчасових слідчих комісій для перевірки діяльності органів виконавчої влади Львівської та Винниківської міських рад.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.