Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 31 липня 2023, 15:03

У Львові шукають компанію-управителя для індустріального парку Сигнівка

візуалізація

У міськраді оголосили конкурс з вибору керуючої компанії для індустріального парку "Сигнівка".

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Львівська міськрада оголосила відкритий конкурс з вибору керуючої компанії для індустріального парку "Сигнівка" у Львові, заявки на який прийматимуть до 29 серпня.

Індустріальний парк "Сигнівка" розміщуватиметься на 5 комунальних земельних ділянках загальною площею 30,1406 га на вул. Північній у Львові.

"Сигнівка" створюється терміном на 50 років, а загальна площа приміщень парку складає 148,35 тисячі м². Керуюча компанія, яку буде обрано на цьому конкурсі, виступить розробником проєкту, отримає п’ять земельних ділянок індустріального парку "Сигнівка" в оренду на термін його створення.

Призначення парку полягає у створенні сприятливих умов для розміщення та функціонування виробничих підприємств різних галузей економіки, зокрема, легкої/харчової промисловості, виробничі сектори: автомобілебудування та його компонентів, виробництво текстилю, меблів, медичного обладнання, упаковка та поліграфія, легке машинобудування, виробництво будівельних матеріалів, military tech, аерокосмічні розробки та дата-центри.

Міськрада здійснюватиме підтримку індустріального парку "Сигнівка" шляхом звільнення та зменшення місцевих податків та зборів, зокрема щодо орендної плати за землю.

Нагадаємо, наприкінці червня на сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали про створення індустріального парку "Сигнівка", організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку.

Додамо, у серпні 2022 року депутати міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.