Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія Львівської міськради

Четвер, 2 листопада 2023, 15:14

У Львові затвердили договір про створення індустріального парку Сигнівка

сесія Львівської міськради

Депутати затвердили договір між ТзОВ "Формація Сигнівка" та міськрадою Львова про створення індустріального парку "Сигнівка".

Сьогодні, 2 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили договір про створення та функціонування індустріального парку "Сигнівка".

"За" проголосували 39 депутатів.

Зазначимо, 25 вересня конкурсна комісія Львівської міськради з вибору компанії-управителя для індустріального парку "Сигнівка" обрала переможцем підприємство "Формація Сигнівка", яке єдине подалося на конкурс.

Наприкінці вересня депутати офіційно затвердили ТзОВ "Формація Сигнівка" переможцем цього конкурсу, а сьогодні прийняли договір про створення та функціонування індустріального парку "Сигнівка" між підприємством та Львівською міськрадою.

Як заявив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, для того, щоб офіційно затвердити переможця конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку, депутатам необхідно прийняти три ухвали. Наразі затверджується друга з цих ухвал.

Нагадаємо, наприкінці липня у Львові оголосили конкурс з вибору керуючої компанії для індустріального парку "Сигнівка", який розміщуватиметься на 5 комунальних земельних ділянках загальною площею 30,1406 га на вул. Північній, а у жовтні цього року уряд погодив створення цього індустріального парку.

Натомість у червні на сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали про створення парку "Сигнівка", організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку.

Додамо, у серпні 2022 року депутати міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.