Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація парку "Сигнівка"

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 25 вересня 2023, 14:59

У Львові визначились у компанією-управителем індустріального парку Сигнівка

візуалізація парку "Сигнівка"

Переможцем конкурсу з вибору керуючої компанії для індустріального парку "Сигнівка" стала фірма, створена лише минулого місяця.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 25 вересня, конкурсна комісія Львівської міської ради з вибору керуючої компанії індустріального парку "Сигнівка" обрала переможцем ТзОВ "Формація Сигнівка".

Компанія єдиною подалася на конкурс.

"Прийнято рішення щодо переможця конкурсу управляючої компанії муніципального індустріального парку у Львові. Переможцем стала ТзОВ "Формація Сигнівка". Таке рішення щойно прийняли члени інвестиційної комісії Львівська міська рада" – заявив Москаленко.

За його словами, наразі переможця мають затвердити депутати на сесії Львівської міської ради.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Формація Сигнівка" засноване у Львові у серпні цього року, займається управлінням нерухомим майном за винагороду або на основі контракту та організацією будівництва будівель.

Фірма належить київській компанії ТОВ "Альтерра Груп", власником якої є мешканець Дніпра Дмитро Ковальчук. Йому належить понад 20 різних компаній, зареєстрованих у Львові та Києві, серед них – львівська будфірма "Лінкс Девелопмент РК", благодійна організація "Буревій", ТОВ "Порт Львів" тощо. 

Нагадаємо, наприкінці липня у Львові оголосили конкурс з вибору керуючої компанії для індустріального парку "Сигнівка", який розміщуватиметься на 5 комунальних земельних ділянках загальною площею 30,1406 га на вул. Північній.

Натомість у червні на сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали про створення парку "Сигнівка", організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку.

Додамо, у серпні 2022 року депутати міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.