Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 28 вересня 2023, 15:55

Депутати Львівської міськради затвердили переможця індустріальної Сигнівки

Львівська міськрада

Депутати затвердили ТзОВ "Формація Сигнівка" переможцем конкурсу з вибору компанії-управителя для індустріального парку "Сигнівка".

Сьогодні, 28 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили переможця конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку "Сигнівка".

"За" проголосували 43 депутати.

Зазначимо, 25 вересня конкурсна комісія Львівської міськради з вибору компанії-управителя для індустріального парку "Сигнівка" обрала переможцем підприємство "Формація Сигнівка", яке єдине подалося на конкурс.

"Затвердити ТзОВ "Формація Сигнівка" переможцем конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку "Сигнівка". Уповноважити першого заступника міського голови – заступника міського голови з економічного розвитку на підписання договору про створення та функціонування індустріального парку "Сигнівка" від імені Львівської міської ради" – йдеться в ухвалі.

Як заявив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, для того, щоб офіційно затвердити переможця конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку, депутатам необхідно прийняти три ухвали. Наразі затверджується перша з цих ухвал.

 

Нагадаємо, наприкінці липня у Львові оголосили конкурс з вибору керуючої компанії для індустріального парку "Сигнівка", який розміщуватиметься на 5 комунальних земельних ділянках загальною площею 30,1406 га на вул. Північній.

Натомість у червні на сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали про створення парку "Сигнівка", організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку.

Додамо, у серпні 2022 року депутати міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.