Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Георгій Корнєєв

Фб Корнєєва

П'ятниця, 18 серпня 2023, 10:34

Садофіли раптом з'ясували, що садовий посіпака Корнєєв виявився прихильником Путіна

Георгій Корнєєв

Георгія Корнєєва звільнили з посади т.в.о. керівника управління охорони історичного середовища Львівської міськради.

Про це повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівська міська рада звільнила тимчасово виконуючого обов'язки керівника управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Георгія Корнєєва, якого викрили та хабарництві.

"Цього тижня працівник управління охорони історичного середовища, який нещодавно перейшов на посаду заступника керівника управління охорони історичного середовища, був затриманий на хабарі. Цей тиждень він виконував обов’язки керівника управління, бо діюча – була у відпустці.

Стало відомо ще й про його неадекватні проросійські погляди. Сказав це колективу управління, і повторю це тут публічно – через таких муда… будуть знецінювати людей, які працюють віддано і чесно. В суспільстві і так майже ненависть до людей в публічному управлінні. Такі випадки не дають надії, що молоді класні захочуть йти у владу" – написав Москаленко.

Через це у міськраді вирішили повністю перевантажити управління охорони історичного середовища та оголосити відкритий конкурс на керівника цього управління.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці затримали тимчасово виконуючого обов'язки керівника управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Георгія Корнєєва, якого звинувачують в хабарництві та зловживанні службовим становищем.

Як наголосили у прокуратурі, посадовець та його спільниця одержали 1 500 доларів хабаря від приватного підприємця, який переплановував помешкання у комерційне приміщення для відкриття магазину. Корнєєв вимагав хабар за погодження технічної документації з облаштування окремого входу у квартиру.

У 2021 році посадовець став заступником керівника управління охорони історичного середовища Львівської міської ради.

За даними zaxid.net, Корнєєв у 2015 році давав інтерв'ю російським пропагандистам, підтримував ідею федералізації України та зневажав українських націоналістів.

Нагадаємо, наприкінці липня в. о директора ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" викрили при отриманні 700 доларів хабаря.

Також у січні 2021 року колишню директорку ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" Наталію Юзич затримали з підозрою в отриманні хабаря. Вона організувала схему безперешкодного узаконення самовільно реконструйованих об'єктів нерухомості, розташованих в центрі Львова. 

Додамо, раніше Варіанти склали топ підлеглих Андрія Садового, яких ловили на хабарях. Детальніше – у статті "Грішники Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.