Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 28 серпня 2023, 11:31

У Львові чоловіка затримали під час продажу наркотиків

наркотики

Наркоторговця затримали під час продажу "канабісу" на вул. Кульпарківській.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці затримали 28-річного чоловіка, який тимчасово проживає у Львові, під час продажу наркотиків.

"24 серпня правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Кульпарківській у Львові. З собою він мав вісім пакунків з речовиною, схожою на наркотичний засіб "канабіс", загальною масою близько 70 грамів" – наголосили у поліції.

Також під час обшуку за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили понад 1600 грамів речовини, схожої на "канабіс", психотропні речовини, засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази.

Загальна вартість вилучених речовин за цінами "чорного" ринку становить близько 700 тисяч гривень. Усе скерували на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.