Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 23 жовтня 2023, 14:33

У львівській колонії викрили канал збуту наркотиків на понад мільйон гривень

наркотики

Поліцейські знешкодили діяльність двох угруповань, які заробляли на наркотрафіку до Личаківської колонії до 1,5 мільйона гривень щомісячно.

Про це повідомляє департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці викрили у Львові діяльність двох угруповань, які налагодили наркотрафік до Личаківської виправної колонії.

Зокрема, наркотики доставляли до виправної установи шляхом перекидів. Щотижня лідери угруповання отримували до 150 нарковмісних пігулок, які надалі розповсюджували серед ув’язнених.

Наразі 11 учасників двох угруповань отримали підозри, а місячний прибуток від наркобізнесу складав до 1,5 млн грн.

"Кожен з учасників мав свій функціонал: організатори контролювали діяльність "підлеглих" та розподіляли заробіток, члени угруповань збирали кошти з засуджених для придбання наркотиків та відповідали за збут в установі, купували, фасували та перекидали "товар". Також до складу злочинних груп входили так звані "корегувальники". Вони коректували дії осіб, які власне і перекидали наркотики через паркан до установи" – наголосили у поліції.

Двом підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення по 214 тис. грн, ще одному – 107 тис. грн застави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.