Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Понеділок, 4 вересня 2023, 12:53

Облрада Львівщини придбає подарункові годинники за понад дві тисячі гривень кожен

Львівська облрада

Львівська облрада замовила 100 подарункових годинників за 235 тисяч гривень.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело тендер у системі ProZorro на придбання подарункових наручних годинників, які переможець тендеру має доставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 31 серпня, участь у ньому взяв "Київський годинниковий завод" з прпозицією у 235 500 грн. Його обрали переможцем торгів, а початкова вартість закупівлі становила 235 500 грн.

Всього управління майном спільної власності облради замовило 100 чоловічих годинників, що становить орієнтовно 2355 гривень за одиницю.

Годинники мають бути кварцові, з наявністю секундної стрілки та з функцією дати календаря, а також з символікою Львівської обласної ради: гербом Львівської обласної ради на циферблаті, гравіюванням на задній кришці по колу "Від голови Львівської обласної ради", по центру – герб України. У закупівлю також входять подарункові футляри до годинників.

Гарантійний термін годинників має становити не менше 18 місяців. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Київський годинниковий завод" зареєстрований із 1997 року у Києві, займається виробництвом годинників та ювелірних виробів. Власником заводу є киянин Олексій Золотарьов.

Нагадаємо, у червні 2021 року облрада замовила 100 подарункових годинників вартістю понад 1300 гривень за одиницю заводу "Київська Русь", який неодноразово бере участь у закупівлях облради щодо доставлення подарункових годинників.

Зокрема, на початку 2019 року завод виготовляв для облради 60 подарункових годинників (тоді вартість одного подарункового набору становила 1012,5 грн), а у 2017 році облрада заплатила заводу майже 40 тисяч гривень за 40 годинників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.