Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

Середа, 16 червня 2021, 17:04

Львівська облрада замовила 100 подарункових годинників для особливих випадків

Львівська обласна рада

Управління майном спільної власності Львівської облради замовило 100 подарункових годинників вартістю понад 1300 гривень за одиницю.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело закупівлю у системі ProZorro на придбання нарочних годинників, які переможець тендеру має облраді доставити впродовж 7-18 червня 2021 року. 

Аукціон стартував 1 червня, участь у ньому взяла лише одна фірма – ТзОВ "Перший український годинниковий завод "Київська Русь", що запропонувала виготовити для управління годинники за 131 820 грн. Додамо, початкова закупівля становила 150 000 грн.

Всього управління майном спільної власності облради замовило 100 годинників вартістю по 1 318,5 грн кожен, з них 70 чоловічих годинників та 30 – жіночих. Хоча облрада готова була заплатити й по 1 500 грн за одиницю, як випливає з початкової вартості закупівлі.

Годинники мають бути кварцові, з символікою Львівської обласної ради та надписом "Львівська обласна рада" на циферблаті та гравіюванням на задній кришці по колу "Від голови Львівської обласної ради", по центру – герб України. У закупівлю також входить подарунковий оксамитовий футляр до годинників.

Гарантійний термін годинників має становити не менше 12 місяців.

                             

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Перший український годинниковий завод "Київська Русь" зареєстрований з 2001 року у Києві, займається неспеціалізованою оптовою торгівлею та ремонтом годинників і ювелірних виробів. Кінцевими бенефіціарними власниками фірми є киянини Сергій Єскін та Вікторія Серьогіна. Розмір статутного капіталу підприємства становить 11 800 грн.

Нагадаємо, завод "Київська Русь" неодноразово бере участь у закупівлях облради щодо доставки подарункових годинників. Зокрема, на початку 2019 року завод виготовляв для облради 60 подарункових годинників (тоді вартість одного подарункового набору становила 1012,5 грн), а у 2017 році облрада заплатила заводу майже 40 тисяч гривень за 40 годинників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.