Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропостачання

Понеділок, 28 серпня 2023, 15:46

Мешканців Львівщини інформують про нові групи графіків вимкнень світла

електропостачання

"Львівобленерго" сповіщає мешканців про приналежність їх до груп відключень електроенергії.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні "Львівобленерго" проводить сповіщення мешканців області про приналежність їхніх адрес до груп відключень електроенергії.

Однак наразі самих відключень електроенергії в області не запроваджуватимуть.

"Повідомлення, які отримують споживачі, не означають впровадження графіків, а лише інформують, до якої групи належить той чи інший споживач. Наразі інформації про застосування аварійно-розвантажувальних відключень немає" – наголосили в "Львівобленерго".

Зазначимо, з 2 грудня 2022 року й до середини лютого 2023 року, через масовані ракетні удари РФ по об'єктах інфраструктури в Україні, на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачав подачу світла лише 8 годин на добу.

Як заявляв міський голова Львова Андрій Садовий ще у лютому цього року, на Львівщині через російські атаки було знищено майже всі електропідстанції. Натомість у серпні він наголосив, що внаслідок нових російських атак на енергосистему Львів може на два місяці залишитись без електропостачання.

Натомість 21 серпня начальник Львівської ОВА Максим Козицький заявив, що нових графіків відключень електроенергії в області, які сформували ще у травні цього року, наразі не запроваджуватимуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.