Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Українська команда

Фб Української команди

Прес-реліз,   П'ятниця, 15 вересня 2023, 15:56

Українська команда передала дрони-камікадзе розвідникам Буданова

Українська команда

Волонтерський штаб "Українська команда" передав чергову партію дронів представникам Головного управління розвідки.

Волонтерський штаб "Українська команда" передав чергову партію потужних дронів-камікадзе представникам Головного управління розвідки.

Як розповідають волонтери, ці дрони-камікадзе підіймають понад кілограм вибухівки. 

"Як сказав керівник ГУР Кирило Буданов, наші розвідники – люди мовчазного подвигу. Але їхня робота викликає захоплення в усього світу. Сьогодні "Українська команда" передала нашим розвідникам дрони-камікадзе. Для них це найважливіша зброя. Це їхні очі і ефективний засіб ураження окупантів та їхньої техніки", – наголосив керівник "Української команди" Артур Палатний.

Нагадаємо, що у серпні волонтери "Української команди" передали дрони-камікадзе на передову. Вони проїхали понад 200 кілометрів вздовж лінії фронту, щоб передати різним військовим підрозділам допомогу: понад 60 FPV-дронів, півтора десятка розвідувальних дронів Mavic та тепловізори. А також 4 унікальних великих дрони для виконання спецзавдань, які придбали за підтримки Володимира Кличка.

У липні мер Києва Віталій Кличко повідомив під час сесії Київської міської ради про те, що місто збільшить видатки з міського бюджету на допомогу військовим в декілька разів – до 5 мільярдів гривень.

Також у серпні Віталій Кличко зустрівся з новим послом Німеччини в Україні Мартіном Єгером. Розмова йшла про подальшу підтримку та допомогу Німеччини нашій державі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.