Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

dlab.com.ua

Середа, 6 березня 2013, 12:54

ТВК «Південний» Львова визнаний лідером своєї галузі за Національним бізнес-рейтингом

Торгово-виробничий комплекс «Південний» (ТзОВ «АЙПІЄ-Л») визнаний Лідером галузі за підсумками 2012 року у межах Національного бізнес-рейтингу.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба ТВК «Південинй».

ТВК «Південний» увійшов у п’ятірку підприємств-лідерів своєї галузі за результатами моніторингу його роботи за такими критеріями, як «Прибутковість та ліквідність», «Масштаби виробництва та платоспроможності», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів», а також «Інвестиційна привабливість».  

«Національний бізнес-рейтинг систематично визначає перелік підприємств-лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики. Девіз  рейтингу: «In factum veritas», тобто, з лат. «У фактах істина». Саме тому під час визначення переможців враховуються тільки реальні економічні показники, відображені у фінансовій звітності підприємств», – зазначено у повідомленні.

Як стверджують організатори Національного бізнес-рейтингу, рейтинг показує реальну привабливість підприємства для інвесторів, дає інформацію партнерам про стан справ на підприємстві.

«Завдання рейтингу стимулювати підприємців, які дбають не лише про прибутковість власного бізнесу, але й роблять великий внесок у майбутнє нашої держави через наповнення державного бюджету, соціальні програми та відрахування до соціальних та пенсійного фондів, дбають про своїх співробітників, створюють нові робочі місця, розвивають нові технології, впроваджують інновації та формують новий тип економіки, що базується не на природних ресурсах, а на знаннях», – пояснюють організатори.

Національний Бізнес-рейтинг (НБР) створений 2002 року за ініціативи Торгово-промислової палати України, редакції міжнародного каталогу «Торгова-промислова Україна» та інформаційно-аналітичної агенції «Статінформконсалтинг» з  метою надання достовірної інформації інвесторам, банкам, страховим компаніям та іншим зацікавленим сторонам щодо стану сучасної підприємницької діяльності в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.