Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

землі поблизу Дублян

city-adm.lviv.ua

Середа, 11 жовтня 2023, 14:52

Міськрада Львова виявила захоплення 50 га землі поблизу Дублян

землі поблизу Дублян

Орієнтовна вартість захоплених земельних ділянок становить 1,7 млн грн.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Департамент містобудування Львівської міськради виявив самовільне захоплення землі на 47,8 га поблизу Дублян вартістю 1,7 млн грн.

Як наголосили у міськраді, серед ділянок – земля під будівництво північної об’їзної дороги, ділянки під місцевий цвинтар та санітарно-охоронна зона скотомогильника, що працює. 

"Управління держконтролю за використанням та охороною земель порівняло відкриті дані земельного кадастру, містобудівну документацію та картографічні матеріали території Дублянської міської ради. І стало очевидно – невідомі захопили три масиви земель комунальної власності біля урочища Двірський Ліс між селами Ситихів та Малі Підліски. Вони зі створенням Львівської МТГ разом з Дублянами увійшли до Львівської МТГ" – заявили у департаменті містобудування Львівської міськради.

Наразі управління державного контролю за використанням та охороною земель підготувало звернення в поліцію, прокуратуру та Держгеокадастр щодо повернення земель у комунальну власність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.