Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільне виробництво

esbu.gov.ua

Середа, 11 жовтня 2023, 15:19

У 300 магазинах Львова продавали підроблений алкоголь

підпільне виробництво

БЕБ викрило підпільне виробництво алкогольних напоїв, який продавали у 300 магазинах Львова.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Детективи Бюро економічної безпеки викрили схему незаконного виготовлення алкогольних напоїв у Тернополі, які продавали через торгову мережу, що налічує понад 300 магазинів у Львові.

"Лікеро-горілчані вироби доставлялися до одного з підприємств Львова, яке розповсюджувало підроблені алкогольні напої через магазини роздрібної торгівлі. Під час обшуків на складах у Тернополі детективи Теруправління вилучили близько 61 тис. літрів рідини із запахом спирту та лінію для виготовлення алкоголю" – наголосили у Бюро економічної безпеки.

Натомість на території підприємства у Львівській області правоохоронці вилучили понад 46 тис. літрів контрафактного алкоголю, металеві ємності, тару, резервуари, палети з етикетками, коробки для пакування алкогольних виробів та фінансово-господарські документи.

Личаківський районний суд Львова арештував все вилучене майно вартістю понад 26 млн грн.

Наразі тривають експертизи, проводиться аналіз вилученої документації підприємства, встановлюється повне коло причетних до схеми осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.