Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ділянка у Лисиничах

city-adm.lviv.ua

Середа, 18 жовтня 2023, 11:18

Міськрада Львова за понад мільйон гривень продала землю у Лисиничах

ділянка у Лисиничах

Ділянку, призначену під комерцію, придбав місцевий підприємець.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Управління земельних ресурсів Львівської міської ради продало  у системі ProZorro земельну ділянку несільськогосподарського призначення у селі Лисиничі Львівської МТГ, площею 0, 12 га.

Ділянку, яка розташована біля СТО і призначена під комерцію, за 1 241 588 гривень придбав місцевий підприємець Павло Макар.

Це вже четверта ділянка, яку цього року продали під ведення бізнесу у громадах Львівської МТГ. Раніше на аукціоні продали землю у Дублянах та Малих Підлісках.

Загалом у Львівській МТГ з початку року продали 9 земельних ділянок: п'ять – під промисловість та чотири – під комерцію. Завдяки земельним аукціонам бюджет Львівської громади поповнився на понад 45 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, Павло Макар зареєстрований як фізична особа-підприємець з у Лисиничах, займається різанням, обробленням та оздобленням декоративного та будівельного каменю.

Додамо, у червні міськрада виставила на продаж у приватну власність 3 земельні ділянки на вулицях Городницькій, Північній та на Тракті Глинянському, які передбачені під комерційні потреби та промисловість.

Також наприкінці серпня міськрада за 2 млн грн продала землю на вул. Олесницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.