Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісова ділянка

Вівторок, 24 жовтня 2023, 13:24

Козицький відмовив в оренді ділянок Брюховицького лісгоспу та Львівського насіннєвого центру

лісова ділянка

Львівська ОВА відмовила мешканці смт Брюховичі та львівській фірмі в оренді лісових ділянок для рекреаційних й культурно-оздоровчих цілей.

Про це йдеться у розпорядженнях начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 969/0/5-23ВА та № 970/0/5-23ВА від 12 жовтня 2023 року.

Максим Козицький відмовив у наданні Галині Николів та ТОВ "Дансем Україна" в оренду терміном на 49 років лісових ділянок для рекреаційних та культурно-оздоровчих цілей, що знаходяться на території Брюховицького лісництва та у власності Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру.

Зокрема, Галина Николів планувала орендувати ділянку площею 0,05 га, що перебуває у постійному користуванні ДП "Брюховицьке лісове господарство".

Натомість ТОВ "Дансем Україна" втретє хотіло отримати лісову ділянку площею 3,8 га, що перебуває у постійному користуванні ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр".

Вперше фірмі відмовляли в оренді цієї ділянки у грудні 2022 року, а вдруге – у квітні цього року.

Причиною відмови Галині Николів та ТОВ "Дансем Україна" є протокол засідання комісії з питань виділення лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування лісами у Львівській області від 10 жовтня цього року. 

За даними аналітичної системи YouControl, мешканка смт Брюховичі Галина Николів з 1998 й по 2016 роки була зареєстрована як фізична особа-підприємець, займалася комплексним обслуговуванням об'єктів. У 2016 році вона за власним рішенням припинила підприємницьку діяльність.

ТОВ "Дансем Україна" зареєстроване з 2019 року у Львові, займається прісноводним рибництвом, роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами. Власниками фірми є львів'яни Ірина Маковська та Микола Шоробура. 

Додамо, наприкінці квітня цього року Львівська ОВА відмовила мешканці Винників та львівській фірмі в оренді лісової ділянки для рекреаційних й культурно-оздоровчих цілей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.