Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісова ділянка

Вівторок, 25 квітня 2023, 12:57

Козицький відмовив в оренді лісових ділянок Дрогобицького лісгоспу та Львівського насіннєвого центру

лісова ділянка

Львівська ОВА відмовила мешканці Винників та львівській фірмі в оренді лісової ділянки для рекреаційних й культурно-оздоровчих цілей.

Про це йдеться у розпорядженнях начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 239/0/5-23ВА та № 237/0/5-23ВА від 13 квітня 2023 року.

Максим Козицький відмовив у наданні Софії Малко та ТОВ "Спортивна нація" в оренду терміном на 49 років лісових ділянок для культурно-оздоровчих, туристичних та спортивних цілей, що знаходяться на території Дрогобицького лісгоспу та у власності Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру.

Зокрема, Софія Малко планувала орендувати ділянку площею 1,7 га, що перебуває у постійному користуванні ДП "Дрогобицьке лісове господарство".

Натомість ТОВ "Спортивна нація" хотіло отримати лісову ділянку площею 4,68 га, що перебуває у постійному користуванні ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр".

Причиною відмови Софії Малко та ТОВ "Спортивна нація" є протокол засідання комісії з питань виділення лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування лісами у Львівській області від 7 квітня цього року. 

За даними аналітичної системи YouControl, мешканка міста Винники Софія Малко зареєстрована як фізична особа-підприємець, займається комп'ютерним програмуванням.

ТОВ "Спортивна нація" зареєстроване з серпня 2021 року у Львові, займається іншою діяльністю у сфері спорту та діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Власником та керівником фірми є львів'янин Петро Білан.

Додамо, у листопаді 2022 року ТзОВ "Лемберг Парк" відмовили у наданні лісової ділянки Брюховицького лісництва ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр", а у грудні минулого року – ТОВ "Дансем Україна".

Проте на початку грудня 2022 року Соломія Савичук отримала в оренду терміном на 15 років лісову ділянку поблизу села Річки на території Рава-Руської ОТГ для рекреаційних цілей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.